17 juni 2017
16:00

Karlslunds IF HFK

Referat: Syrianska IF Kerburan - Karlslunds IF HFK

Karlslunds IF HFK kan idag vända hem från Västerås med tre nya poäng efter 3-1 mot Syrianska IF Kerburan

Detta var en match som KIF radade upp chanser men hade svårt att få in bollen i mål. Det är först i den 38:e minuten som Zakariah Epplette nickar in bollen i mål efter en hörna av Christer Lipovac, 0-1 och mycket rättvist!

0-1 står sig till halvtidsvilan, där första halvlek kan sammanfattas i mycket bollinnehav för KIF men slarv sista tredjedelen.

Den andra halvleken inleds på samma sätt. I den 50:e minuten kommer Lipovac in i straffområdet med boll och spelar in den diagonalt till en fri Adam Molin som lätt kan sätta bollen i mål, 0-2!

Tio minuter senare slarvar KIF i uppspelsfasen och spelar bollen rakt i gapet på en syrianskaspelare som skjuter bollen i mål, reducerat till 1-2 och helt plötsligt match igen!

KIF ska dock utöka sin ledning ganska tätt inpå då man i den 64:e minuten gör mål igen, 1-3 genom en fin passning av Ibrahim Habib till Sebastian Loyola Nydén som sätter bollen i mål!

Matchen slutar 1-3 till KIF och laget tar därmed sin fjärde raka seger och går även upp på andra plats i tabellen då Skiljebo SK tappade poäng idag i och med Karlbergs SKs vinst mot SSK.